Kleding

De schoenen van Veja

Een tijdje geleden was ik op zoek naar nieuwe schoenen. Dat klinkt niet heel bijzonder maar ik was op zoek naar een schoen die lang mee zou gaan. Dus niet iets wat ik over een jaar weer moest vervangen. Waarom? Omdat ik denk dat het enorm zonde is om zoveel producten te kopen die niet lang meegaan. Zonde voor zowel je portemonnee, maar vooral het milieu. Al die vervangbare producten slokken immers grondstoffen op. Gelukkig vond ik Veja. In deze blog vertel ik je meer over dit merk.

Veja als merk

Een paar weken geleden vond ik dus Veja. Na lang het internet afspeuren, omdat de winkels een beetje verboden terrein zijn, stuitte ik op dit Franse schoenenmerk. Het merk is opgericht in 2004. De oprichters van het bedrijf waren al voor de start bezig met organische bedrijven om hun grondstoffen van af te nemen. In een relatief korte tijd is het merk uitgebreid tot een wereldspeler met verkopers in meer dan veertig landen.

Fris, simpel en duurzaam

De schoenen zijn eigenlijk redelijk simpel. Maar dit maakt juist dat ze perfect zijn. Door de goede kwaliteit kun je ze namelijk heel lang en bij iedere outfit dragen. Maar als je op zoek bent naar een schoen met een kleurtje of printje kan je hier ook terecht. Ideaal dus als je een keertje wilt afwisselen. De schoenen hebben allemaal een vergelijkbaar model zodat ze bij elke gelegenheid passen. Daarnaast verkopen ze ook vegan items. Als veganist weet ik hoe moeilijk het is om kwalitatief goede schoenen te vinden die niet van leer gemaakt zijn.

Voor hem en haar

Er zijn schoenen voor iedereen verkrijgbaar als het gaat om dit merk. Mannen, vrouwen en zelf je kleine koter komt stijlvol voor de dag in deze gympen. En niet alleen dat maar naast schoenen verkoopt dit merk ook even goede accessoires. Zo is je outfit in een handomdraai helemaal compleet, iedere dag.

Winkel op Van Arendonk.nl

Een verkoper van Veja dames en Veja heren schoenen in Nederland is de website Van Arendonk.nl. Deze website specialiseert in goede kwaliteit kleding en is selectief in welke merken ze op hun site verkopen. Van Arendonk bestaat zelf ook al bijna honderd jaar. Dat wil zeggen: deze familie houdt zich al zo lang professioneel bezig met schoeisel, dat kan alleen maar goed zijn. Een investering wil je natuurlijk alleen maken bij een betrouwbare verkoper, zeker als het om deze goede schoenen gaat.

Geef een reactie