Mode

Hoe krijg je als man een goede kledingstijl?

Ben je deze blog aan het lezen omdat je tips wil voor het ontwikkelen van een goede kledingstijl? Veel mannen hebben hierin interesse. Voor mannen is het krijgen van en goede kledingstijl soms wat lastiger dan voor vrouwen, omdat mannen hier van nature wat minder interesse in hebben. De laatste jaren zijn mannen er echter veel meer mee bezig dan voorheen, en is het normaal als een man zich ook bezig houdt met mode en stijl. Wil jij dus een stijl ontwikkelen als man maar weet je niet goed waar te beginnen? Lees de tips in deze blog!

Zorg voor goede basics

Het is allereerst heel belangrijk om te investeren in vele basic kledingstukken, hiermee zit je namelijk altijd goed. Zorg voor veel effen shirtjes, bijvoorbeeld in wit en zwart. Je kunt ook voor lichte kleuren gaan als je hiervan houdt. Door kleding te kopen zonder al te drukke printen in tijdloze kleuren kun je goed combineren en verzeker je jezelf van een paar steengoede outfits.

Investeer in de belangrijke kledingstukken

Het is belangrijk om in een paar kledingstukken te investeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede spijkerbroek, een paar goede schoenen maar bijvoorbeeld ook een winterjas. Wij raden een Airforce winterjas aan, deze zijn van geweldige kwaliteit en heel stijlvol. De Airforce jas is ook vaak met korting te koop, zo investeer je dus in een stuk zonder failliet te gaan!

Stem pasvormen af op je lichaamstype

Wat bijna net zo belangrijk is als het uitzoeken van het type kleding, is hoe je de kleding draagt. Hier heeft je lichaamstype ook alles mee te maken. Dit bepaalt namelijk hoe de kleding zal vallen. Van te voren is het dus goed om na te gaan wat voor lichaamstype je hebt, ben je lang of juist kort? Heel atletisch of juist wat aan de vollere kant? Pas hier de kleding op aan                   “

Verzorg je kleding goed

Tenslotte is het heel belangrijk dat je de kleding goed verzorgt. Zorg  er dus voor dat je shirts gestreken zijn, en dat je broeken op de juiste manier wast. Niet is meer zonde dan kleding die binnen no-time kapot gaat omdat je niet weet hoe je wasmachine werkt. En zitten er vlekken of scheuren in je kleding? Neem je verlies en gooi deze gewoon weg! Een goede volwassen stijl betekent investeren in je kleding maar ook in jezelf.

Geef een antwoord